Metin Kutusu: İÇİNDEKİLER 
           Fermente Sucuk: %80 Sığır eti , % 20 Manda eti. 
İçindekiler:
Sığır eti, iç yağı, manda eti, tuz, baharat karışımı, antioksidan( Askorbik asit E 300) , stabilizatör (Sodyum polifosfat E 452 ), antimikrobiyal (Sodyum nitrit E 250 ) , antimikrobiyal ( Sodyum nitrat E 251) .Yağ oranı en çok % 40 dır. 
Diğer ürün bilgileri: 
Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının 20.09.2002 tarih ve G 10-0089-00001 sayılı izni ile üretilmiştir.T.G.K. Et ürünleri Tebliğine uygundur. Parti Seri No: İmalat tarihidir ve kangal üzerindeki etiket üzerinde basılıdır. 
Balıkesir Belediyesi Et Entegre Tesislerinde kesilmiş kasaplık hayvan etlerinden, modern tesislerimizde sorumlu veteriner hekim gözetiminde üretilmiştir. 
Üretim Yeri: 
YANTURALI SUCUKLARI, Bursa Yolu 14.km Balıkesir. 

 ÜRÜN SAKLAMA-KORUMA BİLGİLERİ
- Ürün aldıktan sonra mümkün olduğunca erken kutusundan veya  poşetinden çıkarıp havalandırınız. 
-  Poşet, torba gibi hava almayan malzeme içinde saklamayınız.
-  Üretim tarihi için etikete bakınız, raf ömrü 90 gündür.
-  Rutubet ve güneş ışığından koruyunuz.

®

1953, Balıkesir

Adrese Teslim

Marka Logo

Yönetim

İletişim

Metin Kutusu: * 1 kangal; yaklaşık 300-400 gr arasında değişmektedir.

Ana Sayfa

Hakkımızda

Ürün Bilgileri

Satış Noktaları